Medewerker Hypotheken (aankomend)

Locatie: Noordwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Datum Geplaatst: 15-01-2019
Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in de financiële sector? Lijkt het jou gaaf om mensen te helpen bij het realiseren van hun droomhuis? Solliciteer nu als Medewerker Hypotheken (aankomend). De standplaats is Noordwijk.
 
De Organisatie
Je gaat aan de slag bij een Hypotheekadviseur die bekend staat als vriendelijk en persoonlijk. De klant staat centraal tijdens de gehele looptijd van een hypotheek. Van de eerste oriënterende stappen oftewel de zoektocht naar een woning, het vinden van de juiste financiering tot aan de laatste aflossingsverplichting.


De functie Medewerker Hypotheken
Je wordt de rechterhand van de Hypotheekadviseur. Je gaat het vak leren en je ondersteunt de adviseur op alle mogelijke vlakken en je bent eindverantwoordelijk voor het samenstellen van complete en correcte dossiers. Jij bent de spin in het web en hebt alles onder controle.
 
Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:
 • Het beoordelen, controleren en accepteren van hypotheekmutaties;
 • Tijdig aanvragen en bewaken van hypotheek offertes;
 • Afstemmen van mogelijke risico’s met aanvragers en intermediairs;
 • Contacten onderhouden met klanten, verzekeraars en geldverstrekkers;
 • Overige administratieve werkzaamheden.

Kortom, de mogelijkheid om in de functie te groeien, een afwisselende en zelfstandige functie met veel verantwoordelijkheden.

De Voorwaarden
Om succesvol te zijn als Medewerker Hypotheken (aankomend), beschik jij over een afgeronde MBO-diploma in een financiële richting en WFT diploma's (of bereid om deze te halen). Daarnaast heb je 1 jaar relevante werkervaring opgedaan in een financieel administratieve rol. Bij voorkeur heb jij al eerder gewerkt met Hypothecaire zaken. De klant staat bij jou altijd voorop en je kan goed overweg met verschillende type klanten en vragen. Dit is een ideale baan voor jou om het vak te leren.

Verder ben jij:
 • Gestructureerd en je weet prioriteiten stellen;
 • Een kei met cijfertjes;
 • Communicatief sterk;
 • Oprecht geïnteresseerd in de financiële wereld;
 • Pro-actief, flexibel en empatisch
 • Handig met computers en het MS Office pakket;

Het is een dikke pre als jij:
 • In het bezit bent van WFT Modules zoals WFT Basis en Hypothecair krediet.

Het Aanbod
Wij bieden je als Medewerker Hypotheken een fantastische afwisselende baan met veel verantwoordelijkheden. Er heerst een informele sfeer en er zijn korte communicatielijnen. Je krijgt een contract rechtstreeks bij een onze opdrachtgever. Daarnaast is er volop ruimte om je zelf verder te ontwikkelen binnen de organisatie. Bovendien kom je terecht in een hecht team met leuke collega’s. Er wordt je een prima salaris geboden met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Salarisindicatie is € 1.800 - 2.300 bruto per maand, afhankelijk van leeftijd, werkervaring en diploma's.

Interesse?
Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op of reageer direct op deze vacature. Als je vragen hebt, neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088-2521020 of mail naar bollenstreek(at)select4jobs.nl.


Tags: medewerker, hypotheken, financieel, administratief, noordwijk, Duin- en Bollenstreek, WFT
of
this job portal is powered by CATS