Maintenance Engineer (E)

Locatie: Schiphol, Noord-Holland, Netherlands
Datum Geplaatst: 27-02-2019
Voor een specialistisch bedrijf in hoogwaardige beveiligingstechniek, zijn we met spoed op zoek naar een Maintenance Engineer (E) voor de standplaats Schiphol.

De Organisatie
Je komt te werken bij een vooraanstaand bedrijf in de beveiligingstechniek die gespecialiseerd is op het gebied van installatie en onderhoud van scan- en detectiesystemen. De opdrachtgever is actief op diverse bijzondere locaties waar veiligheid een belangrijk rol speelt, zoals luchthavens, havengebieden, ambassades, gevangenissen etc. De systemen worden gebruikt om o.a. narcotica, wapens en explosieven op te sporen. 
 
Er heerst een open werkcultuur met korte lijnen waarbij de medewerkers veel verantwoordelijkheid krijgen en werken in een informele sfeer. Er is voldoende ruimte voor producttraining en persoonlijk ontwikkeling.

De functie Maintenance Engineer (E)
Als Maintenance Engineer (E) verricht je preventief en curatief onderhoud aan CT, X-ray en actieve millimeter wave imaging systemen. Deze systemen worden gebruikt voor screening van personen, bagage en vracht op de luchthaven Schiphol. 

Je bent ook betrokken bij het plaatsen en inbedrijfstellingen van de verschillende systemen en bij uitbreiding van bestaande installaties. Aangezien de scan- en detectiesystemen overdag veel gebruikt worden zullen de meeste onderhoudswerkzaamheden ’s nachts plaatsvinden. Je gaat dan ook werken in een 2-ploegendienst waarbij je de ene week een dagdienst draait en de andere week een nachtdienst.

De Voorwaarden
Voor de functie van Maintenance Engineer (E) beschik je minimaal over een afgeronde MBO-2 opleiding richting Elektrotechniek, Mechatronica of Avionica. Daarnaast heb je tenminste 2 jaar relevante werkervaring. Een goede kennis van computers en netwerken is noodzakelijk.

Verdere eisen zijn:
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Je hebt aanvullende vakgerichte cursussen en trainingen gevolgd;
  • Je bent in het bezit van een VCA-diploma of bereid om te behalen;
  • Een geldig rijbewijs B;
  • Collegialiteit en teamwerk;
  • Je bent bereid om in een dag- of nachtdienst te werken;
  • Je bent stressbestendig, klantgericht en een aanpakker;
  • Ben je flexibel en positief ingesteld.

Opmerking:
Aangezien je als Maintenance Engineer (E) werkzaam zult zijn op de luchthaven Schiphol zal er een veiligheidsonderzoek naar jou worden uitgevoerd.

Het Aanbod
Wij bieden je als Maintenance Engineer (E) een uitdagende baan op een dynamische locatie waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Je krijgt eerst een tijdelijk dienstverband (rechtstreeks bij de opdrachtgever!) en daarna is een vast dienstverband mogelijk. 

Verder wordt er een uitstekend salaris geboden, een toeslag voor de nachtdiensten, doorgroeimogelijkheden en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een pensioenregeling via pensioenfonds Metaal & Techniek, reiskosten (max. 150 euro), 25 vakantiedagen en nog veel meer. Er is verder voor jou volop ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie en in je vakgebied.

Interesse?
Ben jij diegene die straks achter de schermen meewerkt aan de veiligheid op onze nationale luchthaven Schiphol? Dan zien wij jouw sollicitatie graag tegemoet! Als er nog vragen zijn schroom dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 071-7471189 of per mail op bollenstreek(at)select4jobs.nl. 

Tags: maintenance, engineer, beveiligingssystemen, techniek, detectiesystemen, elektrotechniek, Schiphol, Amsterdam
 
 
 
of
this job portal is powered by CATS