Werkvoorbereider Telecom

Locatie: Maassluis, Zuid-Holland, Netherlands
Datum Geplaatst: 28-02-2019
Wij zijn op zoek naar kandidaten voor de vacature Werkvoorbereider Telecom voor een succesvolle technische dienstverlener in de Telecombranche. De standplaats is Maassluis.

De Organisatie
Je gaat als Werkvoorbereider Telecom aan de slag bij een specialistische en gecertificeerde toeleverancier en aannaemer in de Telecombranche, die samenwerkt met grote mobiele providers en diverse telecom-gerelateerde bedrijven. Als echte Telecomspecialisten bieden zij een breed scala van diensten aan zoals: netwerkoplossingen, AP’s, straalverbindingen, CCTV, advies, metingen en simulaties en storingdiensten.

 
De functie Werkvoorbereider Telecom
Als Werkvoorbereider ondersteun jij de Projectleider(s) bij de uitvoering van telecomprojecten en ben jij het aanspreekpunt van de opdrachtgever. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid, de kwaliteit en dat het afgesproken rendement wordt gerealiseerd. Omdat veilig werken voorop staat neem je deel aan de organisatie van toolbox-meetings en de uitvoering van werkinspecties. Je zorgt dat alle medewerkers, die bij het werk betrokken zijn (direct en indirect) van jou een goede begeleiding ontvangen en dat richtlijnen, werkinstructies en procedures (ISO, VCA, BRL, etc.) worden opgevolgd. Kortom, je zorgt ervoor dat jouw team gemotiveerd en betrokken is en bijdraagt aan een correcte afhandeling en oplevering van het project.
 
Tot jouw taken als Werkvoorbereider Telecom behoren o.a. het maken van voortgangsrapportages, het verzorgen van de planning, uittrekken van benodigde materialen en het controleren van tekeningen. Daarnaast diverse andere administratieve taken zoals het controleren van de inkoopfacturen, documentatie voor projectmappen en urenregistratie. Je bent de spin in het web en hebt alles onder controle.

De Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor de functie Werkvoorbereider Telecom heb je minimaal een MBO 4 werk- en denkniveau, en 3 jaar ervaring als Werkvoorbereider in de telecom sector aan de aannemerskant of een soortgelijke functie.
 
Verder vragen wij:
  • Kennis van kwaliteitseisen en specificaties;
  • In het bezit van VCA Vol of bereid deze op de korte termijn te halen;
  • Kennis van RF feeder metingen is een pré
  • Je bent communicatief sterk;
  • Je kunt plannen en organiseren;
  • Ervaren in MS Office;
  • Rijbewijs B
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt aanvullende vakgerichte opleidingen gevolgd;
  • Je bent bereid om trainingen en/of cursussen te volgen.

Tot slot verwachten wij van jou dat je daadkrachtig, stressbestendig, oplossingsgericht, organisatorisch en resultaatgericht bent. Je bent woonachtig in de regio Maassluis en fulltime beschikbaar.

Het Aanbod
Een zeer afwisselende en zeer uitdagende job als Werkvoorbereider Telecom bij een gerenommeerd technische bedrijf, dat werken uitvoert voor alle grote telecom providers. Je gaat aan de slag bij een bedrijf met bijzondere telecom projecten, een informele werksfeer en korte communicatielijnen. Standplaats is Maassluis. Er word je een aantrekkelijk salaris geboden met goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Salaris  is afhankelijk van leeftijd, ervaring en opleiding. Je krijgt eerst een tijdelijk dienstverband en na gebleken geschiktheid is het nadrukkelijk de wens om een vast dienstverband met je aan te gaan.

Interesse?
Reageer dan zo snel mogelijk op deze vacature van Werkvoorbereider Telecom. Klik op de sollicitatieknop of mail naar info(at)select4jobs.nl. Heb je vragen? Bel dan ons dan op nummer 088-2521000. Wij zien jouw sollicitatie met belangstelling tegemoet!


Tags: werkvoorbereider, telecom, aannemer, projecten, techniek, technische, Maassluis, Zuid-Holland
of
this job portal is powered by CATS