dotNet (.NET) Developer

Locatie: Hoorn, Noord-Holland, Netherlands
Datum Geplaatst: 04-03-2019
Voor een super leuk full service internetbureau in de regio West-Friesland zijn wij op zoek naar een dotNet (.NET) Developer!

De Organisatie
Bij dit IT bedrijf staat de klant centraal. Het leveren van kwaliteit staat voorop en persoonlijk contact naar de klant toe is vanzelfsprekend. Met jarenlange expertise biedt deze organisatie haar klanten o.a. diensten aan als: webdesign en webdevelopment en weet daarmee wensen en behoeften om te zetten in goed doordachte, creatieve online toepassingen. Tevens bieden zij een 'totaal pakket' online marketing aan en ontwerpen zij apps aan de hand van klantspecificaties.


De Functie .NET Developer
Uiteraard begint ook jouw dag met een lekker kopje koffie, thee of anders. Als dotNet (.NET) Developer met jouw specialisatie ben je ontwerper en tester in één. Je bedenkt samen met de designers en programmeurs de creatieve online oplossingen. Je krijgt in jouw functie als dotNet (.NET) Developer een veel vrijheid en jouw input wordt altijd gewaardeerd.
 
De Voorwaarden
Om als dotNet (.NET) Developer bij deze IT organisatie te kunnen werken, beschik je over minimaal 1 jaar werkervaring op het gebied van .Net development. Dus heb je weinig of veel ervaring, we komen graag met je in contact.
 
Daarnaast vragen we het volgende van je:
  • Je hebt skills op het gebied van .Net development;
  • MBO of HBO denk- en werkniveau;
  • Je hebt kennis van HTML, CSS en JavaScript;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal.

Het is een pré (wel mooi meegenomen) wanneer je kennis hebt van: ASP.NET, C#, (MVC/Web API) .NET Core ontwikkeling is jouw ding!

Het Aanbod
Je komt als dotNet (.NET) Developer te werken bij een fantastisch IT bureau in de regio West-Friesland! In een gedreven team dat gaat voor online succes. Jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk! Daarom zijn er altijd mogelijkheden tot het volgen van opleidingen of het behalen van bepaalde certificaten. In overleg is het mogelijk om één of twee dagen je werkzaamheden uit te voeren vanuit huis!
 
Werktijden zijn standaard van 0900 tot 1700. Salarisindicatie is € 2.800 tot max. € 3.750 bruto per maand, e.a. afhankelijk van o.a. leeftijd/ervaring. De secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend te noemen, waaronder reiskosten, een werkweek van 36,25 uur, pensioen premievrij, etc. en een deel van de tijd van huis uit werken, is bespreekbaar.
 
Interesse?
Spreekt deze IT baan als dotNet (.NET) Developer jou aan? Reageer dan direct. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Melvin Kaaijk op nummer 088-2521024, per email westfriesland(at)select4jobs.nl of connect op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melvinkaaijk


Tags: West-Friesland, .NET, dotNet, Developer, C#, C sharp, MCSD, SCRUM, JavaScript
of
this job portal is powered by CATS