Assistent-Dakdekker (leerling)

Locatie: Hoorn, Noord-Holland, Netherlands
Datum Geplaatst: 04-03-2019
Voor onze opdrachtgever, een grote speler in de regio West-Friesland (omgeving Hoorn) zijn wij op zoek naar een Assistent-Dakdekker (leerling).

De Organisatie
De organisatie kent verschillende business units, ieder met een eigen specialiteit waaronder dakwerken. Gespecialiseerd in het aanbrengen, onderhouden (reiniging, inspectie), repareren en renoveren van dakbedekking. Zowel bitumineus als kunststof dakbedekking. Deze partij zit niet stil en heeft zich ontwikkeld tot één van de top spelers op dit gebied. Niets is onmogelijk, het aanleggen van een daktuin, energiedak, een dakterras of een recreatiedak. En nog veel meer. Alles is mogelijk.

 
De Functie Assistent-Dakdekker (leerling)
Als Assistent-Dakdekker (leerling), de naam zegt het al, leer je de fijne kneepjes van de ervaren Dakdekker(s), die op dat moment gezamenlijk werkzaam zijn met jou aan een fantastisch project. Jouw werkzaamheden zijn onder andere: het klaarzetten en tillen van materiaal en andere zaken, opruimen, onderhouds- en sloopwerkzaamheden. Maar als je het wilt en kan, ook het aanleggen van materiaal, branden, etc. Je begint bij de basis.
Uiteraard staat ontwikkeling voorop! Daarom zijn er mogelijkheden tot het volgen van een gedegen opleiding. Als jij dat wilt natuurlijk! Dit kan in samenwerking met de opdrachtgever. Het gaat in eerste instantie om een opleiding van twee jaar. Drie weken werken en één week naar school. Je wordt opgeleid tot een echte vakman of vakvrouw.
 
De Voorwaarden
Om als Assistent-Dakdekker (leerling) te kunnen werken bij dit bedrijf heb je vooral een sterke drive en wil je jezelf samen verder ontwikkelen!

We vragen daarom het volgende van je:
  • Je staat open om verder opgeleid te worden en bent bereid energie en tijd in jezelf te steken;
  • Geen hoogtevrees;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer is een pré;
  • Woonachtig binnen een straal van 30 km vanaf Hoorn.

Het Aanbod
Je gaat als Assistent-Dakdekker (leerling) aan de slag bij een heel leuk bedrijf op diverse locaties, o.a. regio West-Friesland. Je kan er veel leren en er zijn serieuze opleidingsmogelijkheden! Er hangt een goede sfeer onderling. Je krijgt daarnaast een aantrekkelijk salaris uitbetaald en er zijn prima arbeidsvoorwaarden van toepassing. Salarisindicatie is € 1750 - € 2400 bruto per maand en wordt in overleg vastgesteld. Je krijgt eerst een tijdelijk dienstverband en bij gebleken geschiktheid is het nadrukkelijk de wens om je een vast dienstverband met jou aan te gaan.
 
Interesse?
Spreekt deze job als Assistent-Dakdekker (leerling) met toekomst jou aan? Wil jij een vak leren en verder groeien? Reageer dan direct. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Melvin Kaaijk op nummer 088-2521024, per email westfriesland(at)select4jobs.nl of connect op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melvinkaaijk.


Tags: West-Friesland, leerling, assistent, dakdekker, dakbedekking, dakwerken, dakdekkersbedrijf, Hoorn, Noord-Holland
of
this job portal is powered by CATS