Voeger

Locatie: Hoorn, Noord-Holland, Netherlands
Datum Geplaatst: 05-03-2019
Voor een opdrachtgever in de regio Westfriesland zijn wij op zoek naar een Voeger.

De Organisatie
Deze speler is al jaren actief op de markt en heeft zich gespecialiseerd in o.a. restauratie en renovatie. Ze bieden een volledige service en doen ook aan onderhoud en reiniging. Bij deze organisatie staat vakmanschap voorop! Ze zijn bekend met traditionele ambacht tot aan de nieuwste technieken die hedendaags worden toegepast.
 
De Functie Voeger
Als Voeger ben je een echte vakman of vakvrouw. Jij bent gespecialiseerd in het voegen van gevels en ander metselwerk. Het kan voorkomen dat bijvoorbeeld een gevel behandeld dient te worden. Denk hierbij aan reinigen en impregneren. Je bent bekend met verschillende soorten voegen, hebt kennis van het bepalen van de kleur van de voeg en hardheid van het voegwerk.

De Voorwaarden
Om als Voeger aan de slag te kunnen bij dit bedrijf beschik je over kennis en kunde of wanneer je op nul begint de intentie om te leren, samen iets moois neer te zetten en te groeien. Je bent leergierig en wilt jezelf verder ontwikkelen als Voeger. Voeger worden? Informeer naar de mogelijkheden!
 
Wij vragen het volgende van je:
  • Als allround Voeger kan je je vakkundigheid aantonen d.m.v. een diploma/certificaat of aantoonbare opgebouwde ervaring;
  • Als starter/leerling de ambitie en wil om dit vak te leren;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te behalen (in overleg op onze kosten);
  • Rijbewijs B/E is een pré, mooi meegenomen wanneer je deze wel bezit;
  • Woonachtig binnen een straal van 40 km vanaf Hoorn.


Het Aanbod
Je start als Voeger bij een professioneel bedrijf en werkt samen met professionele collega's. Mooie projecten waar je goed je skills kan toepassen. Tevens krijg je een aantrekkelijk salaris uitbetaald en er zijn prima arbeidsvoorwaarden van toepassing. Salarisindicatie is € 1600 - € 2750, uiteraard afhankelijk van leeftijd en eventuele ervaring/diploma's. Daarnaast is er altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling! Uiteraard is er de mogelijkheid dat je wordt overgenomen door de opdrachtgever.

Interesse?
Spreekt deze baan als Voeger jou aan? Reageer dan direct. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Melvin Kaaijk op nummer 088-2521024, per email westfriesland(at)select4jobs.nl of connect op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melvinkaaijk


Tags: Hoorn, Westfriesland, voeger, metselen, bouw, leerling, allround, voegen
of
this job portal is powered by CATS