Timmerman (renovatie)

Locatie: Zandvoort, Noord-Holland, Netherlands
Datum Geplaatst: 06-03-2019
Voor een klein aannemersbedrijf in de regio Zandvoort, zijn wij met spoed op zoek naar een Timmerman (renovatie). Ben jij een aanpakker en zelfstandig, reageer dan direct!
 
De Organisatie
Je komt te werken bij een klein aannemersbedrijf in de regio Zandvoort, dat groeiende is. Door de toenemende werkzaamheden zijn ze op zoek naar versterking. Bij dit bedrijf werkt de eigenaar zelf hard mee. Er is een open werkcultuur met vanzelfsprekend zeer korte lijnen. Samen met jou willen zij bouwen aan de toekomst.


 
De Functie Timmerman (renovatie)
Als Timmerman ga jij je bezighouden met uiteenlopende werkzaamheden: renovatie, verbouwen, uitvoeren van onderhoud en reparaties. Je bent verantwoordelijk om goed timmerwerk af te leveren. Je komt te werken op verschillende projecten, zoals verbouwen van een woning tot en met het uitvoeren van onderhoud aan bedrijfsgebouwen. De werkzaamheden worden veelal uitgevoerd in de regio's Bollenstreek, Kennemerland en Haarlemmermeer.
 
De Voorwaarden
Als Timmerman beschik je over een afgeronde MBO-opleiding als Timmerman en heb je minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

We vragen verder van je:
  • Geldige VCA Basis, of je bent bereid dit te gaan behalen;
  • Je kunt goed tekeningen lezen en je bent nauwkeurig;
  • Je bent flexibel en zelfstandig;
  • Je levert prima werk af;
  • Je bent een aanpakker;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer is een sterke pré;
  • Woonachtig in de regio Zandvoort.
 
Het Aanbod
Je gaat aan de slag als Timmerman bij een leuk bedrijf in de regio Zandvoort. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en voor deze functie wordt je een goed salaris geboden, conform de Bouw Cao. Salarisindicatie is € 1800 - 2500 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring), ADV-dagen en een goed pensioen. Je krijgt eerst een tijdelijk dienstverband en na gebleken geschiktheid is het nadrukkelijk de wens om je een vast dienstverband aan te bieden!
 
Interesse?
Spreekt deze uitdaging als Timmerman (renovatie) jou aan? Reageer dan direct. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Tijmen Koelewijn op nummer 088-2521023, per email info(at)select4jobs.nl.
 

Tags: timmerman, bouw, verbouwen, bouwbedrijf, aannemersbedrijf, renovatie, onderhoud, Zandvoort, Noord-Holland
of
this job portal is powered by CATS