Loodgieter

Locatie: Zandvoort, Noord-Holland, Netherlands
Datum Geplaatst: 08-03-2019
Voor een klein aannemersbedrijf in de regio Zandvoort, zijn wij met spoed op zoek naar een Loodgieter. Ben jij een aanpakker en lever je strak werk af, reageer dan direct!
 
De Organisatie
Je komt te werken bij een klein aannemersbedrijf in de regio Zandvoort, dat groeiende is. Door de toenemende werkzaamheden zijn ze op zoek naar versterking. Bij dit bedrijf werkt de eigenaar zelf hard mee. Er is een open werkcultuur met vanzelfsprekend zeer korte lijnen. Samen met jou willen zij bouwen aan de toekomst.


De Functie Loodgieter
Als Tegelzetter ga jij je bezighouden met uiteenlopend installatiewerk ten behoeve van o.a. renovaties, nieuwbouw, uitvoeren van onderhoud en reparaties. Zo voorzie je een woning van nieuwe radiators en de volgende keer renoveer je de dakbedekking van een aanbouw of plaats je nieuw sanitair in de badkamer. Je krijgt te maken met leidingwerk, sanitair, dakwerk, verwarming etc. Kortom, veel afwisselende werkzaamheden. Je draagt er zorg voor dat je goed werk aflevert conform de eisen van de klant en dat men over jouw werk tevreden is. Naast jouw werk als Loodgieter, ben je ook bereid om andere bouwwerkzaamheden uit te voeren. Het werkgebied bevat voornamelijk de regio's Kennemerland, Bollenstreek en de Haarlemmermeer.
 
De Voorwaarden
Als Loodgieter beschik je over een afgeronde MBO Installatietechniek of vergelijkbaar en heb je minimaal 1 jaar relevante werkervaring.

We vragen verder van je:
  • Geldig diploma VCA Basis, of je bent bereid dit te gaan behalen;
  • Ervaring met leidingwerk, sanitair, dakwerk en verwarming;
  • Je kunt prima omgaan met de klanten;
  • Je werkt nauwkeurig;
  • Je bent flexibel en je kunt ook zelfstandig werken;
  • Je bent een aanpakker en ziet het werk liggen;
  • Rijbewijs B en eigen vervoer is een sterke pré;
  • Woonachtig in de regio Zandvoort.

Het Aanbod
Je gaat aan de slag als Loodgieter bij bij een leuk bedrijf in de regio Zandvoort. De arbeidsvoorwaarden zijn uitstekend en voor deze functie wordt je een goed salaris geboden, conform de Bouw Cao. Salarisindicatie is € 1800 - 2500 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd, opleiding en werkervaring), ADV-dagen en een goed pensioen. Je krijgt eerst een tijdelijk dienstverband en na gebleken geschiktheid is het nadrukkelijk de wens om je een vast dienstverband aan te bieden!
 
Interesse?
Spreekt deze uitdaging als Loodgieter jou aan? Reageer dan direct. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Tijmen Koelewijn op nummer 088-2521000, per email info(at)select4jobs.nl.


Tags: loodgieter, leidingwerk, sanitair, renovatie, aannemersbedrijf, verwarming, onderhoud, Zandvoort, Noord-Holland
of
this job portal is powered by CATS