Zelfstandig Werkend Kok

Locatie: Zeewolde, Flevoland, Netherlands
Datum Geplaatst: 14-03-2019
Voor onze opdrachtgever, een unieke onderneming met diverse recreatie- en ontspanningsmogelijkheden en horecabedrijven, zijn wij op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok.

De Organisatie
Je komt komt te werken bij een fantastisch bedrijf waar diverse activiteiten worden geboden en waar verschillende horeca locaties aanwezig zijn. Of het nu gaat om een vergadering, een bedrijfsuitje, diverse activiteiten buiten, of gezellig een hapje eten, er is veel mogelijk. De gasten het naar de zin maken staat hoog in het vaandel. Met alle medewerkers wordt hier continu aan gewerkt om elke dag weer die lach op het gezicht van de gasten te brengen.


De functie Zelfstandig Werkend Kok
Je werkt als Zelfstandig Werkend Kok in verschillende keukens van de diverse restaurants op deze locatie en je helpt mee met de voorbereidingen (mise en place). Je bent verantwoordelijk voor jouw sectie tijdens de service en je helpt een handje mee bij het schoonmaken van de keuken, want als kok weet je als geen ander, dat hygiëne belangrijk is. Je zorgt er voor dat de gerechten van uitstekende kwaliteit zijn en als het nodig is, dan weet je prima te improviseren. Verder heb je veel variatie in het werk, omdat je bij verschillende restaurants ingezet wordt. Samen met jouw collega's van de keukenbrigade zorg je er voor dat het team een geoliede machine is.

De Voorwaarden
Voor de functie van Zelfstandig Werkend Kok vragen wij van je dat je beschikt over een afgeronde MBO-opleiding tot Kok en je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Verder wordt van je gevraagd:
  • Kwaliteit leveren, dat kan je als de best;
  • Je straalt motivatie uit;
  • Je bent communicatief en sociaal, een teamplayer;
  • Initiatief tonen wordt gewaardeerd;
  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je beschikt over eigen vervoer.
Het Aanbod
Voor deze functie als Zelfstandig Werkend Kok bieden wij je een afwisselende werkplek bij een mooie organisatie. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team en veel variatie in werkzaamheden. Je krijgt eerst een tijdelijk dienstverband en daarna is een vast dienstverband mogelijk (na gebleken geschiktheid). De arbeidsvoorwaarden zijn prima en de salarisindicatie is € 2000 - € 2300 bruto per maand (afhankelijk van leeftijd, ervaring en leeftijd).

Heb je er ook trek in?
Voor meer informatie kan je bellen naar 088-2521022 Select4Jobs Veluwerand - Ellen Kremer of stuur je CV naar veluwerand(at)select4jobs.nl


Tags: kok, zelfstandig, werkend, restaurant, horeca, Zeewolde, Flevoland, Harderwijk, Gelderland
 
of
this job portal is powered by CATS