Kok met passie

Locatie: Harderwijk, Gelderland, Netherlands
Datum Geplaatst: 18-03-2019
Voor onze opdrachtgever, zijn wij op zoek naar een Kok met passie.

De Organisatie
Je komt komt te werken bij een jong en enthousiast bedrijf, dat onlangs nog de prijs heeft gekregen van "het leukste restaurant van de stad'. De gasten het naar de zin maken staat hoog in het vaandel. Met alle medewerkers wordt er continu aan gewerkt om elke dag weer die lach op het gezicht van de gasten te brengen. De bereiding van vlees gebeurt op een authentieke houtskoolgrill. 


 
De functie Kok met passie
Bij deze opdrachtgever moet je vooral enthousiast zijn en flexibel én je moet ook kunnen improviseren. Je gaat je bezighouden met verschillende werkzaamheden op het gebied van voorbereiding, bereiding, opmaak en een mooie presentatie van de gerechten. Samen met je collega's maak je ereen feest van voor de gasten van. Je gebruikt verse ingrediënten en je maakt er een smakelijk succes van, zodat men weer graag terugkomt. Verder zorg je er voor dat de keuken als een geoliede machine draait en zorg je voor een goede hygiëne.

De Voorwaarden
Voor de functie van Kok met passie vragen wij van je dat je beschikt over een MBO Koksopleiding en beschik je over aantoonbare kennis van basis kooktechnieken en heb je minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Verder wordt van je gevraagd:
  • Kwaliteit leveren, dat kan je als de beste;
  • Je kunt zelfstandig werken;
  • Je straalt motivatie uit;
  • Je bent communicatief en sociaal, een teamplayer;
  • Initiatief tonen wordt gewaardeerd;
  • Je bent fulltime beschikbaar en ook bereid om 4 weekenddagen per maand te werken;
  • Je hebt inspiratie en brengt ideeën in.
Het Aanbod
Voor deze functie als Kok met passie bieden wij je een afwisselende werkplek bij een mooie jonge onderneming, met een open keuken, zodat je interactie met de gasten hebt. Je komt te werken in een leuk en enthousiast team en veel variatie in werkzaamheden. Je krijgt eerst een tijdelijk dienstverband en daarna is een vast dienstverband mogelijk (na gebleken geschiktheid). De arbeidsvoorwaarden zijn prima en de salarisindicatie is € 1900 - € 2300 bruto per maand, want toppers worden goed beloond.

Geinteresseerd?
Is deze vacature jopuw op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct! Voor meer informatie kun je bellen naar 088-2521022 Select4Jobs Veluwerand t.a.v. Ellen Kremer of stuur je CV naar veluwerand(at)select4jobs.nl.


Tags: kok, zelfstandig, met passie, restaurant, horeca, Zeewolde, Flevoland, Harderwijk, Gelderland
of
this job portal is powered by CATS