Servicecoördinator Techniek

Locatie: Maassluis, Zuid-Holland, Netherlands
Datum Geplaatst: 05-04-2019
Voor een snelgroeiende organisatie, gespecialiseerd in scan- en detectiesystemen, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Servicecoördinator Techniek. De standplaats is Maassluis en het werkgebied de Benelux.

De Organisatie
Je komt te werken bij een vooraanstaand bedrijf in de beveiligingstechniek die gespecialiseerd is op het gebied van installatie en onderhoud van scan- en detectiesystemen. De opdrachtgever is actief op diverse bijzondere locaties waar veiligheid een belangrijk rol speelt, zoals luchthavens, havengebieden, ambassades, gevangenissen etc. De systemen worden gebruikt om o.a. narcotica, wapens en explosieven op te sporen. 
 
 
Er heerst een open werkcultuur met korte lijnen waarbij de medewerkers veel verantwoordelijkheid krijgen en werken in een informele sfeer. Er is voldoende ruimte voor producttraining en persoonlijk ontwikkeling.

De functie Servicecoördinator Techniek
In de rol als Servicecoördinator Techniek ben jij verantwoordelijk voor het optimaal inzetten van de Service Engineer in de buitendienst met als werkgebied de Benelux. Je werkt intensief samen met de andere Servicecoördinator en de Teamleider Benelux op het gebied van personeels- en storingsplanning en zorgt ervoor dat de monteurs altijd over de juiste technische informatie beschikken op storingen snel op te lossen. 

Jouw taken zijn o.a.: aansturing, technische ondersteuning, correcte en complete registratie van de werkzaamheden en onderhoud, het maken van rapportages, het regelen van vergunningen en afwikkeling van de sturingstickets (KP, facturatie etc.). Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klant bij vragen, opmerkingen en eventuele klachten en je communiceert dit ook intern. Je zorgt ervoor dat klanten tevreden zijn over de snelheid van handelen en het oplossen van de storingen. Kortom, een uitdagende en afwisselende functie.
 
De Voorwaarden
Om in aanmerking te komen voor de functie Servicecoördinator Techniek beschik je minimaal over een afgeronde MBO-4 diploma of hoger. Daarnaast heb je minimaal drie jaar relevante werkervaring als Servicecoördinator of Senior Field Service Engineer in een technische werkomgeving.  

Verdere eisen zijn: 
  • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal;
  • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden;
  • Je bent sterk in het oplossen van probleemsituaties;
  • Je bent in het bezit van een VCA-diploma of bereid om te behalen;
  • Je bent stressbestendig, klantgericht en een aanpakker;
  • Je hebt technisch inzicht;
     
Opmerking:
Aangezien je als Servicecoördinator Techniek te maken krijgt met bijzondere relaties zoals overheid, ambassades en luchthavens zal er een veiligheidsonderzoek naar jou worden uitgevoerd.

Het Aanbod
Wij bieden je als Servicecoördinator Techniek een uitdagende baan in een snelgroeiende organisatie waarbij geen enkele dag hetzelfde is. Je krijgt eerst een tijdelijk dienstverband (rechtstreeks bij de opdrachtgever!) en daarna is een vast dienstverband mogelijk. 

Verder wordt er een uitstekend salaris geboden en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een pensioenregeling via pensioenfonds Metaal & Techniek, reiskosten (max.150 euro), 25 vakantiedagen en nog veel meer. Er is verder voor jou volop ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie en in je vakgebied.

Interesse?
Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op of reageer direct op deze vacature. Wie weet ben jij degene die straks achter de schermen meewerkt aan veilige locaties! Als er nog vragen zijn schroom dan niet om contact met ons op te nemen via telefoonnummer 088-2521000 of per mail op info(at)select4jobs.nl. 

Tags: servicecoördinator, service, technical support, coördinator, beveiligingssystemen, techniek, elektrotechniek, Westland, Benelux
 
of
this job portal is powered by CATS