Monteur Mechantronica

Locatie: Zeewolde, Flevoland, Netherlands
Datum Geplaatst: 09-04-2019
Wil jij werken als Monteur Mechatronica bij een hypermodern bedrijf in de regio Flevoland? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De Organisatie
Onze opdrachtgever is wereldwijd de grootste aanbieder van pijplijn services. Vanuit hun locatie in Zeewolde, waar ze een nieuwe en moderne faciliteit hebben, worden automatische lasmachines en andere pijplijn machines gereviseerd. Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat onderdeel is van een internationale groep bedrijven en je kunt er veel leren en ervaring opdoen.


 
De functie Monteur Mechatronica
De werkzaamheden bestaan uit het reviseren, onderhouden en schoonmaken van de automatische lasmachines en andere pijplijnmachines, zoals pijpenbuigers, die ingezet worden bij de aanleg van olie- en gasleidingen;

Verder behoort tot jouw takenpakket:
 • Je lost storingen aan de machines en voert reparaties uit;
 • Je test de machines aan de hand van checklijsten en vastgestelde eisen;
 • Je helpt collega's in het magazijn indien dit nodig is;
 • Als je ingewerkt bent als Monteur Mechatronica en je de machines goed kent, dan ga externe monteurs voorzien van training en uitleg.

De Voorwaarden
Voor deze functie van Monteur Mechatronica ben je in het bezit met een afgeronde MBO-opleiding in een technische richting, bijvoorkeur Mechatronica, Werktuigbouw of Elektrotechniek.

Verder beschik je over:
 • Ervaring op het gebied van werktuigbouw, pneumatiek en hydrauliek;
 • Een goed technisch inzicht;
 • Probleemoplossend vermogen;
 • Een flexibele instelling;
 • Prima communicatieve vaardigheden;
 • Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift, want de voertaal op het werk is veel in het Engels;
 • Een collegiale instelling.

Verder ben je woonachtig binnen max. 45 min. reisafstand vanaf Zeewolde. Je bent in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer.

Het Aanbod
Wij bieden je een interessante zelfstandige baan als Monteur Mechatronica. Je komt te werken bij een mooie en internationaal opererende onderneming. Je krijgt eerst een tijdelijk dienstverband en bij gebleken geschikt, is een vast dienstverband de nadrukkelijk wens. Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever!

Verder wordt je een goed arbeidsvoorwaardenpakket geboden inclusief 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, opleidingsmogelijkheden en een prima bedrijfspensioenplan. De salarisindicatie is € 2300 - 2600 bruto p/mnd. Je werkt in normale daguren, dus geen ploegendiensten.

Interesse?
Ben jij die Monteur Mechatronica die wij zoeken? Solliciteer dan direct. Als je vragen hebt, neem dan contact op met Ellen Kremer per email via veluwerand(at)select4jobs.nl of per telefoon 088-2521022.


Tags : monteur, mechatronica, techniek, lasmachines, technisch, techniek, mechanisch, Flevoland, Zeewolde

 
of
this job portal is powered by CATS