Medewerker Bediening (horeca)

Locatie: Zeewolde, Flevoland, Netherlands
Datum Geplaatst: 10-04-2019
In de horeca werken bij één van de mooiste golfclubs in Flevoland? Wij zoeken een Medewerker Bediening (meerdere posities beschikbaar).

De Organisatie
Je gaat als Medewerker Bediening aan de slag bij een mooie golfclub, waar golfers na of vóór hun rondje nog even willen genieten en napraten in het restaurant of op het zonnige terras. De golfclub ligt op een zeer aantrekkelijke locatie. Het restaurant biedt al meer dan 25 jaar een verrukkelijk scala aan gerechten. Snelle en kleine hapjes, lunchgerechten van broodjes tot salades, plate services en dan nog die heerlijke à la carte gerechten. Met name dit laatste geeft het nodige culinair genot na een rondje golf, een bijeenkomst of zo maar, na een flinke wandeling of een fietstocht.

Gedurende de wintermaanden biedt het restaurant, naast de kleine kaart een paar Thema-avonden waar de gasten verwend worden met bijzondere gerechten. Het is hard werken in de horeca, maar je doet dat in een gezellige, vriendelijke en collegiale omgeving. Het restaurant is recent verbouwd.

 
De functie Medewerker Bediening
Je werkt in het restaurant, waar je de gasten goed, snel en vriendelijk bedient van maaltijden, snacks en drankjes. Ook zul je zelf bier tappen en drankjes achter de bar inschenken. En is het mooi weer, dan bedien je ook buiten. Je ruimt tafels tussendoor snel af en maakt ze weer schoon en gereed voor de volgende gasten.

Kortom, een afwisselende baan in de horeca en je ontmoet veel mensen uit verschillende regio's. Samen met jouw collega’s zorg je voor een uitstekende sfeer en doe jij jouw werk met een “Big Smile”, zodat de gasten zich helemaal thuis voelen. Het is hard aanpakken, maar wel in een fantastische omgeving.

De Voorwaarden
Om voor de functie van Medewerker Bediening in aanmerking te komen, vragen wij het volgende van jou:
  • Je vindt werken in de horeca erg leuk en ervaring is een sterke pré;
  • Je houdt van aanpakken en je bent een harde werker;
  • Werk zie je liggen;
  • Je bent collegiaal en flexibel ingesteld;
  • Jij werkt met een SMILE en je bent representatief;
  • 3 dagen per week, minmaal 21 uur inzetbaar;
  • Overwerk is voor jouw geen probleem;
  • Je bent minimaal 18 jaar;
  • Een goede hygiëne vindt je erg belangrijk;
  • Je beheerst de Nederlandse taal.

Het Aanbod
Wij bieden je een fantastische parttime baan in de horeca als Medewerker Bediening op een prachtige, uitstekend onderhouden locatie. De arbeidsvoorwaarden zijn prima. Indicatie van de verdiensten is € 10,00 bruto per uur, afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Interesse?
Is deze horeca baan als Medewerker Bediening jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan direct of mail jouw CV veluwerand(at)select4jobs.nl of bel Ellen Kremer voor meer informatie op nummer 088-2521022.


Tags: horeca, serveren, medewerker, bediening, golfbaan, restaurant, Zeewolde, Flevoland
of
this job portal is powered by CATS