Steigerbouwer

Locatie: Hoorn, Noord-Holland, Netherlands
Datum Geplaatst: 11-04-2019
Voor een opdrachtgever in de regio Westfriesland zijn wij op zoek naar een Steigerbouwer.

De Organisatie
Deze speler is al jaren actief op de markt en heeft zich gespecialiseerd in o.a. restauratie en renovatie. Ze bieden een volledige service en doen ook aan onderhoud en reiniging. Bij deze organisatie staat vakmanschap voorop! Ze zijn bekend met traditionele ambacht tot aan de nieuwste technieken die hedendaags worden toegepast.

 
De Functie Steigerbouwer
Als Steigerbouwer ben je aan de hand van een (constructie)tekening correct en veilig monteren en demonteren van diverse steigerdelen. Je bewaakt met je collega's de voortgang en kwaliteit van het project. Je rapporteert aan en overlegt met de leidinggevende. Je bent verantwoordelijk voor het juist hanteren van gereedschap, etc. Tevens kan het voorkomen dat naast steigerdelen ook zeilen en/of netten gemonteerd moeten worden. Natuurlijk is er voorafgaand sprake van een inwerkperiode.

De Voorwaarden
Om als Steigerbouwer aan de slag te kunnen bij dit bedrijf beschik je over kennis en kunde of wanneer je op nul begint de intentie om te leren, samen iets moois neer te zetten en te groeien. Je bent leergierig en wilt jezelf verder ontwikkelen als Steigerbouwer. Steigerbouwer worden? Informeer naar de mogelijkheden!
 
Wij vragen het volgende van je:
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te behalen (in overleg op onze kosten);
  • Certificaat 'Monteur steigerbouw' is een pré (wel de bereidheid deze te behalen in overleg);
  • Rijbewijs B is een pré, mooi meegenomen wanneer je deze wel bezit;
  • Woonachtig binnen een straal van 45 km vanaf Hoorn.

Het Aanbod
Je start als Steigerbouwer bij een professioneel bedrijf en werkt samen met professionele collega's. Er valt een hoop een hoop te leren afhankelijk van je niveau. Tevens krijg je een aantrekkelijk salaris uitbetaald en er zijn prima arbeidsvoorwaarden van toepassing. Salarisindicatie is € 1500 - € 2750 bpm, uiteraard afhankelijk van leeftijd en eventuele ervaring/diploma's. Daarnaast is er altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling! Uiteraard is er de mogelijkheid dat je wordt overgenomen door de opdrachtgever.

Interesse?
Spreekt deze baan als Steigerbouwer jou aan? Reageer dan direct. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Melvin Kaaijk op nummer 088-2521024, per email westfriesland(at)select4jobs.nl of connect op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melvinkaaijk


Tags: Hoorn, Westfriesland, steigerbouwer, steiger, bouw, monteur, steigers
of
this job portal is powered by CATS