Metselaar

Locatie: Hoorn, Noord-Holland, Netherlands
Datum Geplaatst: 21-04-2019
Voor een opdrachtgever in de regio Westfriesland zijn wij op zoek naar een Metselaar

De Organisatie
Deze speler is al jaren actief op de markt en heeft zich gespecialiseerd in o.a. restauratie en renovatie. Ze bieden een volledige service en doen ook aan onderhoud en reiniging. Bij deze organisatie staat vakmanschap voorop! Ze zijn bekend met traditionele ambacht tot aan de nieuwste technieken die hedendaags worden toegepast.
 
De Functie Metselaar
Als Metselaar houd je je bezig met het voorbereiden van, het leggen van een goede fundering en het mixen van specie. Je overlegt met de klant en andere partijen over het metselwerk dat verricht gaat worden. Je berekent en houdt rekening met het metselverband, rondingen, hoeken en lagen. Daarnaast werk je met divers gereedschap, maak je stenen op maat, verwijder je overtollige specie en werk je de voegen af.

De Voorwaarden
Om als Metselaar aan de slag te kunnen bij dit bedrijf beschik je over kennis en kunde of wanneer je op nul begint de intentie om te leren, samen iets moois neer te zetten en te groeien. Je bent leergierig en wilt jezelf verder ontwikkelen als Metselaar. Metselaar worden? Informeer naar de mogelijkheden!
 
Wij vragen het volgende van je:
  • Als volwaardig Metselaar kan je je vakkundigheid aantonen d.m.v. een diploma/certificaat of aantoonbare opgebouwde ervaring;
  • Als starter/leerling de ambitie en wil om dit vak te leren;
  • Je bent in het bezit van een geldig VCA certificaat of bereid deze te behalen (in overleg op onze kosten);
  • Rijbewijs B/E is een pré, mooi meegenomen wanneer je deze wel bezit;
  • Woonachtig binnen een straal van 40 km vanaf Hoorn.


Het Aanbod
Je start als Metselaar bij een professioneel bedrijf en werkt samen met professionele collega's. Mooie projecten waar je goed je skills kan toepassen. Tevens krijg je een aantrekkelijk salaris uitbetaald en er zijn prima arbeidsvoorwaarden van toepassing. Salarisindicatie is € 1600 - € 2900, uiteraard afhankelijk van leeftijd en eventuele ervaring/diploma's. Daarnaast is er altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling! Uiteraard is er de mogelijkheid dat je wordt overgenomen door de opdrachtgever.

Interesse?
Spreekt deze baan als Metselaar jou aan? Reageer dan direct. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met Melvin Kaaijk op nummer 088-2521024, per email westfriesland(at)select4jobs.nl of connect op LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/melvinkaaijk


Tags: Hoorn, Westfriesland, metselaar, bouw, leerling, allround, voegen
of
this job portal is powered by CATS